Introductie

Jolyn001Ik ben Jolyn Harps, trotse eigenaresse van trimsalon Woeffers. Hondentrimmen zit in mijn bloed. Als klein meisje groeide ik op in de trimsalon van mijn moeder Elaine kortink (†) . Ze was een van de beste trimsters uit venlo en omstreken. Hier groeide mijn liefde voor honden en de verzorging van honden. Het begon met assisteren bij het wassen, fohnen en borstelen. Vaak was ik na school te vinden in de salon bij de honden.

Jolyn002Uiteindelijk in 2013 besloot ik er voor te gaan en volgde ik de Opleiding hondentrimmen te Barneveld. Met een geweldige stage periode bij trimsalon Happy dog en verschillende cursussen leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Nu ben ik ontzettend trots om in de voetsporen van mijn moeder te mogen werken.

Jolyn003De liefde die mijn moeder voor de honden had wil ik graag doorgeven. De ervaring die uw hond krijgt in de trimsalon staat bij mij dan ook voorop. Ik neem graag de tijd voor uw hond zodat hij/zij zo weinig mogelijk stress ervaart tijdens de behandeling. De eerste indruk in de salon vergeet uw hond namelijk nooit meer. Ik wil graag dat de honden en de baasjes blij de deur uit gaan en ook weer met een goed gevoel terugkomen.

Elke dag werk ik met passie en plezier, om uw hondje op zijn mooist aan u terug te geven.